De Partij
 

Puzzeltochten in Leiden

Op de Step is een productie van het landelijk opererend evenementenbureau 'De Partij', gevestigd te Leiden. Met succes hebben zij in bijna 20 jaar honderden evenementen georganiseerd in binnen- en buitenland. Naast de organisatie van deze evenementen richt het bureau zich ook op de ontwikkeling en creatie van diverse activiteiten gericht op bedrijfsuitjes. Ons puzzeltochten aanbod in de stad Leiden is daarvan een goed voorbeeld en inmiddels een doorslaand succes. Geschikt als teambuilding programma voor de afdeling binnen uw organisatie of voor het hele bedrijf of instelling.

Dankbaar wordt gebruik gemaakt van het historische karakter van de stad Leiden waarvan het stratenplan sinds de 17e eeuw niet meer is gewijzigd. Een stad die in de loop der jaren langzaam maar gestaag tot een juweel geworden is.
Schitterende grachten met markante bruggen, kapitale monumenten, de levendige markt, nauwe straatjes en gangetjes, gezellige winkeltjes en een zeer uitgebreid aanbod van diverse restaurants en cafeetjes; Leiden heeft het.
  Uit: Magazine 'Leven', editie voorjaar 2007

Niet alleen te voet door de binnenstad maar ook op de fiets door de regio of op het water zijn er volop mogelijkheden om uw dag tot een geslaagd evenement te maken. Indien gewenst wordt voor u een geheel verzorgde dag samengesteld, inclusief lunch en/of diner, artiesten en muziek. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, deskundige begeleiders staan voor u klaar.

Veel plezier gewenst op deze website, alvast bedankt voor uw bezoek,

Jeannette en Marcus.

 

 

 

      Huurovereenkomst   |   Disclaimer   |   ENGLISH VERSION