De Partij
Steptochten in Leiden en in de regio

Voor u hebben we een aantal routes klaar liggen voor steptochten in Leiden of in de regio. Bepaal vooraf uw keuze en wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat.

Steptochten in Leiden v.a. € 9,= p.p.
In het centrum kunt u uw eigen route gemakkelijk zelf bepalen of volgt u liever onze Leidse Sloper route, dat kan, vraagt u naar de route en wij leggen alles voor u klaar. De eeuwenoude Burcht, het Rapenburg, de Hortus Botanicus, Naturalis, Molen de Valk, de hofjes, het 17e eeuwse stratenplan, steegjes en terrasjes aan het water, het ligt allemaal binnen hand ehhh… stepbereik. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.  

Steptochten in LEO v.a. € 9,= p.p.
U maakt gebruik van het uitgebreide fietsknooppunten systeem of u stept via de ANWB paddestoelen de hele regio door. Vanuit Leiden bent u in 3 kwartier aan het strand van Katwijk of duikt u liever het Groene Hart in.
U mag het allemaal zelf weten, van Noordwijk tot Rijpwetering en van Kaag naar de Keukenhof in Lisse, kortom steppen in Leiden en Omstreken (LEO!)
 

Steptocht met gids v.a. € 14,= p.p.
Uw steptocht door Leiden of in de regio aan de hand van een ervaren gids. Geschikt voor groepen tot 15 personen per gids. Genoemde vanaf-prijs is voor 15 personen met een gids voor 1½ uur.  

Puzzel Steptocht € 23,95 p.p.
Het heeft de fiets nog niet verdrongen maar stijgt enorm in populariteit. Op onze eigen kickbikes gaan we op pad door de stad en wordt het bereik van onze puzzeltochten groter en groter. Veel bekijks onderweg want het blijft een apart gezicht al die steppende mensen. Het afwisselen van het linker naar het rechterbeen zorgt ervoor dat u niet al te snel overbelast raakt.

'Wie zoekt wat zich hier laat vinden, zal blijven' zo staat er te lezen bij het Stadsarchief, en zo is het. Van Boisotkade naar Morschpoort en van het Leids mysterie tot de Burcht, het komt allemaal aan bod.

Tijdsduur tocht ca. 2 uur (zonder ontvangst, borrel en prijsuitreiking) 5 pers. / team ; v.a. 20 personen.

 

Wie is de rat? € 24,50 p.p.
Samen met uw collega's moet u aan de hand van een steproute met bijbehorende vragen uw weg vinden door de historische binnenstad van Leiden. Let op! Er zit in elke groep iemand die de boel wil saboteren, heel toepasselijk, de RAT genaamd. Ontmaskert uw team de RAT voor het einde van deze puzzeltocht op de step? Na de puzzeltocht volgt de spannende ontknoping van uw familie/team/bedrijfsuitje en de prijs-uitreiking. Welke RAT is een echte infiltrant en voor welk team staat uiteindelijk de champagne koud?

Tijdsduur tocht ca. 2 uur (zonder ontvangst, borrel en prijsuitreiking) 5 pers. / team ; v.a. 20 personen.

 

GPS Kicking Game € 34,50 p.p.
Onze GPS Live City Game wordt zeer dynamisch wanneer u gelijktijdig gebruik maakt van onze steppen. Dit Hit & Run spel wordt gespeeld in 4 teams. Er zijn 3 politie teams die een ontsnapte gangster moeten zien te doden voordat deze € 1.000.000,00 euro bij elkaar heeft gesprokkeld. Het speelgebied is het historisch centrum van Leiden waarbij we gebruik maken van speciale GSM’s met touch screens uitgerust met GPS. Met gebruik van het internet en de continue satelliet verbindingen maken het mogelijk om de gangster te achterhalen, maar pas op, de gangster kan terugschieten, gebruik maken van zijn kogelvrije vest, bommen plaatsen en een stoorzender activeren. Kijk dus goed uit, u bent gewaarschuwd!

Tijdsduur ca. 2 ½ uur, vanaf 12 personen incl. 1 ontvangst drankje p.p.

 

Cooking & Kicking € 55,= p.p.
Wilt u uw tocht uitbreiden met een workshop koken dan is dit mogelijk in de omgeving van de Kaag maar ook in het centrum van Leiden. Van 8 tot 300 personen kunt u bij ons terecht.

Tijdsduur ca. 4 – 6 uur, vanaf 12 personen.

 

Huiskamer restaurants v.a. € 29,= p.p.
U kunt in Leiden op verborgen plekjes genieten van particuliere kookkunsten in zgn. huiskamerrestaurantjes. Wij weten de weg naar deze verborgen pareltjes en kunnen u er alles over vertellen.  

Bed & Breakfast v.a. € 59,= p.p.
Een opkomend fenomeen zijn de Bed & Breakfast gelegenheden in de Leidse regio. Deze zijn uitstekend per step te bereiken, bel gerust en wij wijzen u de weg.  

De prijzen samengevat *
Huur van de step per dagdeel €   9,00
Huur van de step per dag €   12,50
Huur van de step per 2 dagen €   15,00
 
Leidse Sloper route   gratis
 
Eenmalig verstrekken van een willekeurige route €   2,50
 
Gidsen 1 ½ uur per gids tot 15 personen € 75,00
 
Transport per keer tot 25 steppen binnen straal van 15 km af Leiden   € 75,00
 
Wie is de rat? € 24,50
GPS Kicking Game€ 34,50
Cooking & Kickingv.a. € 55,00
 
Huiskamerrestaurantv.a. € 29,00
Bed & Breakfastv.a. € 59,00
 
Op de Step Cadeaubon ; per gereserveerde step: € 10,00

* Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief b.t.w.
Voor particulieren zijn de genoemde bedragen op stepverhuringen inclusief b.t.w.

Overige workshops op aanvraag of te bekijken op: www.departij.com
Voor mensen die niet wensen te steppen kunnen wij fietsen beschikbaar stellen.

Reserveren

Bel of e-mail ons, zie gegevens onder 'Contact'      Huurovereenkomst   |   Disclaimer   |   Vecta ENGLISH VERSION